Гість із Канади – в бібліотеці!

16.04.2019 о 12:28 | Категорія: Новини

Робочий тиждень розпочався в бібліотеці із несподіваної та приємної зустрічі – 15 квітня до нас завітав поважний гість із Канади:  Роман Винницькийпрезидент і генеральний директор компанії LAVA Computer Manufacturing Inc., а також засновник цієї компанії в Торонто.

сайтВін є активним волонтером та молодіжним наставником через Пласт-асоціацію, опікується скаутами, а також є філантропом, що підтримує численні українсько-канадські культурні зв’язки. Пан Роман Винницький  – син п.Іроїди Лебідь-Винницької,  громадської діячки, яка народилась на Ковельщині та понад 70 років проживає в Канаді. 

wynnycka-iroida~s380x380Ціле життя п. Іроїда (педагог, архівіст) збирала книжки у домашню бібліотеку. Частину своєї біблотеки вона подарувала нам, своїм землякам. Понад дві з половиною сотні книг та добірка часописів примандрували до нас 2 роки тому із-за океану. Про цю подію ми писали  ось тут (натисніть посилання).

Гість із Канади мав приємне спілкування із директором бібліотеки п.Галиною Божик, оглянув  затишні зали книгозбірні та виставку книг, подарованих  бібліотеці його мамою Іроїдою Винницькою. До слова, гостю дуже сподобалась наша бібліотека. Він був приємно вражений її ошатним приміщенням, тематичною великодньою композицією в читальній залі та головне – побачив виставку подарованих книг, зробив пам’ятні світлини для своєї родини.

IMG_20190415_101807219

IMG_20190415_102015070_HDR

 

 

 

Коментарі закриті.