Львівський книжковий форум – найбільша літературна подія Східної Європи

29.08.2018 о 15:53 | Категорія: Новини

Львівський книжковий форум – це  форум видавців, що поєднує у собі книжковий ярмарок та книжковий форум. Щороку цей фестиваль проходить в кінці вересня.  Історія Форуму почалась ще в 1994 році, коли в його засновниці, Олександри Коваль, виникає ідея створити простір, де могли б зустрічатись люди, що зацікавлені в літературі, та обмінюватись досвідом. А вже в 2006 році Форум видавців стає міжнародним.

37325448_2278386312178994_3467963118292828160_o-768x432

Більша частина експозиції – книжкова виставка, на якій можна обрати та придбати книги, розташовується у Львівському Палаці Мистецтв та на його території. Тут встановлюють багато магазинчиків, кожен з яких представляє якесь видавництво України чи світу. Основна перевага цього ярмарку – книги за ціною виробника, що дешевше на 30%, ніж книги у книгарнях.  Крім того, вибір тут величезний. Ви можете присвятити походу по ринку кілька годин – адже тут представлені не тільки книги літературних класиків, та ще й у різних виданнях, а й новенькі надбання сучасних поетів та прозаїків, які ще навіть не були представлені у книгарнях. Тут вам точно порадять книгу і для душі, і на подарунок близьким.

В цьому році  у Львові пройде вже 25 книжковий форум, Львів зустріне понад 60 тисяч любителів літератури та понад 1000 видавництв та письменників.  Точні дати проведення: 19 – 23 вересня.

Форум видавців Львів 2018 має і основну тему цього року – «Ринок Свободи». Говоритимуть про поняття свободи для країни та кожної особистості зокрема. Програма Львівського Форуму видавців 2018 буде, як завжди, насичена, організатори обіцяють і літературні читання та присутність відомих авторів, і  літературні конкурси. Оновлену програму ви можете знайти на офіційному сайті події.  Ціни квитків на Форум видавців є завжди лояльними, стартуючи від 20 грн.

Форум видавців у Львові містить ще й культурну програму, справжній рай для любителів літератури. Адже сюди входять літературні читання та дискусії, автограф-сесії від відомих письменників зі всього світу та навіть театральні вистави і музичні вечори. Тут ви маєте шанс почути прозу та поезію від улюбленого сучасного письменника, адже кожного року на подію приїжджають навіть дуже знамениті світові майстри пера. Їх настільки багато, що програма події кожного дня розписана по годинах. Чудова нагода придбати якесь новеньке видання, а потім підписати його у автора, від чого книга стане більш ціннішою.

Форум у Львові – це подія, яку обов’язково мають відвідати всі поціновувачі літератури. Адже це місце, де можна відпочити, набратись нових знань та придбати стільки книг, що вистачить на весь рік.

Джерело: готель Едем 

Коментарі закриті.