Подарунок бібліотеці від автора

04.06.2018 о 12:30 | Категорія: Новини
Отримали приємний подарунок – дві книги (українською і російською мовами) від автора Михаїла Гранда.  Дякуємо! Маємо надію – книги знайдуть своїх вдячних читачів і поціновувачів творчості молодого письменника.
IMG_20180604_121546

Роман «Завжди поруч» – відверта й прониклива розповідь про те, як в буремному морі життя знайти свій єдиний вірний шлях, усвідомити, що є важливим, а з чим назавжди розпрощатися.
Зневірившись в реальності, головний герой став перед вибором: продовжувати життя за наміченим шаблоном або піддатися почуттям і зайнятися саме тим, що підказує серце.
Флоріан відкриє нові грані своїх можливостей, а нитки долі приведуть його до коханої та допоможуть знайти дружбу. Йому випаде шанс докопатися до істини, але для цього доведеться…

(запитуйте книгу у відділі абонементу нашої бібліотеки.  З останніми новинками ознайомтесь у розділі “Нові книги”)

Довідково:

Михаїл Гранд – народився 27 серпня 1990 року в м. Дрогобич Львівської обл. Письменник, який працює в різноманітних жанрах, включаючи сучасну прозу, детектив, трилер, фантастику. Автор 6-ти книг.

Дебютний роман «Deus ex machina» був написаний у віці 18-ти років. А вже через рік книга вийшла у світ. Протягом декількох місяців тираж (1000 прим.) був розпроданий особисто автором з рук в руки покупцям на вуличних презентаціях в місті-курорті Трускавець.

Друга публікація – «Обратный отсчет», 2013 рік. За мотивами книги написаний сценарій повнометражного фільму. У 2017 році видано роман «Всегда рядом», який також вийшов в перекладі українською мовою під назвою «Завжди поруч».

Літературною діяльністю Михаїл почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста. У 2015 році, вирішивши отримати ще одну освіту, вступив до Дрогобицького педагогічного університету вивчати історію та правознавство.

З 2013 року Михаїл входить до складу Української асоціації письменників.

Коментарі закриті.