На варті наших душ – Небесна Сотня

20.02.2018 о 16:01 | Категорія: Новини

Історія і сучасність України – це життєпис її героїв, що присвятили себе служінню народу, його могутності і процвітанню. 20 лютого, в день нашої слави й скорботи, ми вшанували подвиг Небесної Сотні. Годину пам’яті «На варті наших душ – Небесна Сотня» бібліотекарі підготували для ковельських ліцеїстів – учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Заклад носить ім’я Героїв Небесної Сотні, тож юнаки й дівчата, які тут навчаються, мають приклад, гідний для наслідування. Дай Боже нашій молоді жити у сильній незалежній державі і прославляти її тільки мирними подвигами.

IMG_20180220_163741

Україна завжди пам’ятатиме тих, хто мав стільки відваги й жертовності, щоб закрити своїми грудьми всю Батьківщину. Пишаємося нашими героями. І маємо продовжити справу, за яку вони боролися, бути сильними та єдиними, любити Україну так, як любили вони. Вони загинули, щоб ми могли гідно жити.

IMG_20180220_164503

Ми, задля кого герої відійшли у Вічність, маємо стати гідними людьми в гідній країні – ось чим маємо віддячити нашим героям. А на чатах нашої совісті і свободи завжди стоятиме Небесна Сотня.

Слава Україні! Героям слава!

Коментарі закриті.