Презентаційний тур Макса Кідрука: 27 листопада – Ковель!

14.11.2017 о 15:35 | Категорія: Оголошення

«Не озирайся і мовчи» — містичний роман з елементами жахів і техно українського письменника Макса Кідрука. Твір зачіпає проблему спілкування між батьками та дітьми, дитячої жорстокості та підліткового бажання втечі від реальності.

За словами автора, за стилістикою роман є логічним продовженням традиції закладеної в попередніх його творах «Жорстоке небо» та «Зазирни у мої сни».

“Це сюжетний роман, історія, де є елементи, зубодробильної містики, ситуативного хоррору та техно. Поряд з тим – це історія з подвійним дном, яка зачіпає дуже багато важливих тем: проблемного спілкування між батьками і дітьми, тема підліткового ескейпізму”, – сказав Макс Кідрук.

Події роману розгортаються довкола чотирнадцятирічного юнака на ім’я Марк, який у своїй школі є об’єктом постійних цькувань і знущань. Знайомство хлопчака з дівчиною Сонею приводить його до місця, що зупинилось у часі, де той може сховатись від своїх життєвих негараздів, однак ця місцина є осередком набагато страшніших речей.

Друком роман вийшов у видавництві «Клуб сімейного дозвілля», а до продажу надійшов у вересні 2017 року.

Автор проводить  масштабний презентаційний тур із новим романом сотнею українських міст, маючи на меті привезти книгу до людей, які мають обмежений доступ до книгарень. 

 27 листопада Макс Кідрук – у Ковелі!

Запрошуємо усіх бажаючих до читальної зали нашої книгозбірні о 13.00!

A3_NOIM_Ковель

 

Коментарі закриті.