У нас призове II місце!

26.10.2017 о 11:07 | Категорія: Новини

27 вересня 2017 року у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулося підбиття підсумків та урочисте нагородження переможців та учасників конкурсу «Я – патріот: новий формат». Обласний огляд-конкурс проводився управлінням культури облдержадміністрації, обласним відділенням Української бібліотечної асоціації та обласною організацією професійної спілки працівників культури України.

Його мета – активізація патріотичного виховання та сприяння формуванню і розвитку соціально значущих цінностей в молоді шляхом впровадження інноваційних форм у роботу бібліотек за допомогою сучасних піар-технологій.

Створення нових візуальних ресурсів бібліотекарями, зокрема комп’ютерних розробок патріотичної тематики, спрямоване для заохочення прояву почуття патріотизму в молоді та активізацію творчої ініціативи фахівців з метою підвищення їх професійного рівня, привернення уваги до книгозбірень, їх послуг та важливості у суспільстві.

На адресу оргкомітету конкурсу надійшло 19 матеріалів з 16 ЦБС області. Представлені матеріали є цінними краєзнавчими документами, будуть цікаві і потрібні для багатьох поколінь волинян.

Журі вирішило визнати переможцями такі установи:

І місце Любешівська ЦРБ «Я – патріот: новий формат» (про учасника АТО Олександра Дишка):

Директор – Гаврилюк Людмила Олександрівна. Автори – працівники центральної районної бібліотеки.

ІІ місце Ківерцівська ЦРБ «Я не вдова – я кохана дружина героя»:

Керівник – Михальчук Любов Іллівна, монтаж – Грудік Ірина

Ковельська ЦРБ «Я – патріот: новий формат: Вклоняємось доземно українському солдату»:

Керівник: Божик Галина Михайлівна. Автор: Ольга Бичковська, провідний бібліотекар ЦРБ. Технічне забезпечення: Олег Котік, завідувач відділу ЦРБ.

Луцька ЦРБ «Відродження патріотизму»:

Керівник проекту: Валентина Миколаївна Ходаковська, автори проекту: Андрій Повзун; Ганна Омельчук та Віра Берегович – бібліотекарі.

ЦРБ Маневицька ЦРБ Відкрита кафедра «Я гордий бути українцем»:

Солов’янчик Любов Анатоліївна – директор РЦБС, Хилюк Юрій

Нововолинська ЦМБ «Олександр Кондисюк – наш офіцер-герой»:

Автори проекту: Кухарук Світлана Іванівна, Жабровець Оксана Миколаївна.

Рожищенська ЦРБ «Приклад мужності і героїзму»:

Керівник Осипчук Світлана Федорівна. Над відео працювали: Руслана Масюк – бібліотекар ЦРБ, Павло Юзвяк – провідний інженер з інформаційних систем ЦРБ, Наталія Марценюк – режисер РД «Просвіта»

ІІІ місце Володимир-Волинська ЦРБ «Я твоя краплинка, Україно!»

 Директор Сулік Людмила Федорівна. Автори: Гричук Тетяна, Чуцький Ярослав.

Горохівська ЦРБ «Ми – незламні!»:

Автор: Дубець Володимир – завідувач сектору ЦРБ

Шацька ЦРБ «Герої не вмирають! Сергій Мокренко»:

Керівник: Гірич Валентина Іванівна. Автори проекту: методист Яльницька Наталія, бібліограф Кузнєцова Катерина, системний адміністратор Гірич Володимир

Бібліотека-філія №10 КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» «Ангели». Відеосюжет із моновистави «Марта з вулиці святого Миколая» у виконанні аматорського театру «Вперше»:

Режисер Наталка Максимчук. У ролі Марти – Дарина Кухарук.

Переможці були відзначені дипломами управлінням культури облдержадміністрації. Всі учасники конкурсу отримали добірки книг. Спеціальний приз глядацьких симпатій за результатами перегляду в ютубі дістався Нововолинській ЦМБ за відеосюжет «Олександр Кондисюк – наш офіцер-герой». Учасники АТО, герої сюжетів, підготовлених Любешівською, Рожищенською ЦРБ, Нововолинською ЦМБ, отримали подарункові сертифікати від волонтерського руху «Меценати для солдата».

Про учасників, які отримали заохочувальні призи можна прочитати (та подивитись їх відеоролики) на сайті Волинські новини

Коментарі закриті.