Наближається 24-й “Форум видавців у Львові”

28.07.2017 о 12:06 | Категорія: Оголошення

13-17 вересня 2017 року у Львові відбудеться 24-й «Форум видавців у Львові» — національний книжковий ярмарок і міжнародний літературний фестиваль  

 Участь у Форумі візьмуть понад 300 українських видавництв, понад 700 500 авторів, перекладачів, ілюстраторів; в програмі заплановано близько 1000 літературних, культурних та освітніх заходів.

 Благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання» в межах Форуму видавців у Львові відбудеться вже вшосте; спрямована вона на соціалізацію представників старшого покоління, кращого залучення їх до культурного життя і, зокрема, до читання нових українських видань, а також прихильного ставлення до людей літнього віку, популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві.

Акція передбачає зустрічі з відомими письменниками та інтелектуалами, виступи хорових колективів та великий гала-концерт. Усі заходи програми 24-го «Форуму видавців у Львові» та 6-ї Благодійної акції «Третій вік: Задоволення від читання» можна буде відвідати безкоштовно, пред’явивши пенсійне посвідчення!

 В межах благодійної акції “Третій вік: задоволення від читання” оголошується конкурс “Моя книжкова полиця”: учасникам, якими можуть бути особи, що досягли віку 60 років, пропонується написати оповідання чи есе про особливу для них книгу, домашню бібліотеку чи подію, пов’язану з книжками

Вимоги до учасників: вік 60+, можливість перебувати на Форумі видавців у Львові з 14 по 16 вересня 2017 р.

Вимоги до тексту: обсяг не більше 3 сторінок. Текст повинен бути набраний на комп’ютері або надрукований на друкарській машинці. Якщо текст написаний від руки, члени журі залишають за собою право його не розглядати.

 Текст необхідно до 24 серпня 2017 надіслати на електронну пошту: 3vik@bookforum.com.ua (у темі листа зазначити «Моя книжкова полиця») або листом на поштову адресу: а/с 6644, Львіів, 79005 з поміткою на конверті “Моя книжкова полиця”

Обов’язково вказати контактні дані учасника Конкурсу: ім’я, прізвище, вік, номер мобільного/стаціонарного телефону.

Серед надісланих робіт журі Конкурсу обере п’ятьох переможців, які отримають запрошення на 24-й «Форум видавців у Львові» та святковий Гала-концерт 15 вересня у Львівській філармонії, під час якого відбудеться офіційне нагородження. Також переможці отримають сертифікати на придбання книжок українських видавництв. Проїзд та проживання переможців також забезпечують організатори.

 Запрошуємо до участі і бажаємо перемоги найвідданішим читачам!

На Форумі видавців у Львові на вас чекають незабутні книжкові враження!

 Детальніше про благодійну акцію “Третій вік: задоволення від читання” на сайті http://bookforum.ua/

Коментарі закриті.