Наші гості – письменники Надія Гуменюк та Володимир Лис

09.07.2017 о 18:11 | Категорія: Новини
Там, на нашій з тобою планеті,
У сузір’ї Блакитної Мальви,
Як підсніжники, сходять сонети
Й проростають з-під білої магми…
IMAG0509Незважаючи на принади літнього, та ще й вихідного, дня, до книгозбірні прийшло багато наших читачів – поспілкуватися з улюбленими авторами. Сьогодні до нас завітали гості з «сузір’я Блакитної Мальви» – письменники Надія Гуменюк та Володимир Лис.

IMAG0510

IMAG0513Вони разом – від студентських років – друзі, однодумці, колеги, подружжя. Члени двох національних спілок, письменницької та журналістської, переможці багатьох літературних та журналістських конкурсів, і п. Надія, і п. Володимир були названі «Людиною року» Волині та України у різних номінаціях.

IMAG0514Надія Павлівна  творить у царині поезії, прози і публіцистики. Володимир Савович – прозаїк, публіцист  і драматург (вистави за його п’єсами йшли  на сценах українських театрів).    В його романах – роздуми про сенс людського буття, про нашу безсмертну душу. Філософ, жінка, мудрість, совість, ніжність, тиша, – такою постає у своїх творах Надія Гуменюк.

IMAG0520На зустрічі йшла мова про сучасний літературний процес, про творчість наших гостей та їх нові книги. На завершення п. Надія почастувала нас своїми поезіями, які можна порівняти «із запашним напоєм, настояним на щирих почуттях, який живить душу і наповнює її тихим світлом».

IMAG0523

Коментарі закриті.