«Вчимося у колег» – бібліотечний візит

21.06.2017 о 16:30 | Категорія: Новини

20 червня 2017 року працівники бібліотек-філій сіл Дубове, Кричевичі, Козлиничі, Поворськ, Скулин, Облапи, Радошин,   провідний методист ЦБС  Савенюк О.С. відвідали з візитом бібліотеку-філію с. Уховецьк, де мали можливість ознайомитися з діяльністю бібліотеки.  Бібліотекар  Тетяна Вікторівна Климчук   також розповіла  про роботу клубу за інтересами «Світ краси – краса світу» , який діє при книгозбірні. Члени клубу займаються: бісероплетінням, малюванням, вишивкою. Присутні мали змогу оглянути вироби членів клубу.

IMG_9614 IMG_9621

Під час зустрічі  колеги обмінялися думками, щодо діяльності бібліотек у реаліях сьогодення, та підвищення їх ролі в житті громад.

IMG_9612 IMG_9624

До уваги бібліотечних працівників було представлено літературно-музичну композицію «Україно  –  ти для мене диво», яку проводили для відпочиваючих дітей з Луганської області в літньому таборі «Оберіг».

IMG_9587 IMG_9606

IMG_9597 IMG_9601

Підводячи підсумок побаченого бібліотечні працівники подякувати Климчук Т.В.  за гарну працю, за можливість відвідати книгозбірню, та відзначили ефективність таких візитів, щодо дає змогу  обмінятися  досвідом та підвищити свій фаховий рівень.

Коментарі закриті.