Рікою життя – під вітрилом надії

09.06.2017 о 18:00 | Категорія: Новини

DSC_11427 червня бібліотечну спільноту Ковеля зібрала довгоочікувана подія – зустріч з автором улюблених романів Ніною Фіалко. Залишивши домашні проблеми, клопоти, дачі, поспішали до нас шанувальники її творчості.

Її книги читаються легко, захоплюють з першої сторінки і потім ще довго не відпускають зі свого полону, спонукаючи  до роздумів. Карколомні сюжети, несподівані повороти долі, заплутані життєві ситуації не залишають байдужими читачів, які відгукуються захоплено: «Вам буде страшно і прикро, радісно і смішно, але заснути під час читання навряд чи зможете». Автор часто ставить своїх героїв перед нелегким вибором. Епіграфом до одного з романів вона обрала слова: “Ми на Землі для того, щоб здати Іспит на Вічність, показати Господові Богу, чого вартує наша душа”.

DSC_1133 DSC_1143

Ніна Іванівна родом з Уманщини, з Черкаського краю. Від свого роду успадкувала чарівне прізвище, а також велику життєстійкість і любов до життя, працездатність, мудрість, відвертість, дотепність і талант. Вона володіє аудиторією – не тільки читацькою, а й глядацькою: насущність порушених питань, прямота, жваве і гостре слово нашої гості знаходили живий відгук у слухачів.

DSC_1152 DSC_1156

З таким цікавим співрозмовником час спілкування пролетів непомітно. Розставалися з побажаннями нових зустрічей і нових романів. А фото- та автограф-сесії збережуть гарні спогади про знайомство з Майстром прози та чудовою Людиною.

DSC_1162

Коментарі закриті.