Голобська селищна бібліотека – переможець конкурсу

05.01.2017 о 18:32 | Категорія: Новини

Міжнароirex-ukraineдна організація IREX оголосила  конкурс на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

До участі запрошувались бібліотеки і громадські організації України з Одеської, Чернігівської, Житомирської, Полтавської, Київської, Запорізької, Луганської, Донецької, Вінницької, Сумської, Львівської, Черкаської, Хмельницької, Волинської, Рівненської, Закарпатської, Чернівецької областей, що входять до об’єднаних територіальних громад (ОТГ) та прагнуть долучитись до реформи децентралізації і сприяти інформуванню громади про особливості місцевого самоврядування.

Голобська селищна бібліотека взяла участь в даному конкурсі, надіслала заявку і стали переможцями разом із Шацькою бібліотекою єдині представники Волинської облісті.

Про проект:

Проект ПУЛЬС направлений на посилення спроможності громад, надання можливостей для їхнього формування та подальшого стабільного розвитку. Робота IREX в цьому проекті спрямована на інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації.

Що очікувати:

Відібрані бібліотеки та громадські організації будуть працювати в команді. Тому ми запрошуємо вас подати спільні заявки від бібліотеки та партнерської громадської організації.

Представники від обраних бібліотек та громадських організацій (по 2 представники: 1 від бібліотеки і 1 від громадської організації з однієї громади), матимуть змогу пройти триденний тренінг в найближчому до них обласному центрі. На тренінгу учасники дізнаються про реформу та її впровадження, отримають зв’язки, знання та унікальні інтерактивні матеріали. По поверненню в свої громади, учасники за фінансової підтримки програми проводитимуть інформаційні заходи з залученням громадян до реалізації реформи децентралізації.

Організатори забезпечують проїзд учасників на тренінг, а також проживання та харчування під час навчання.

Коментарі закриті.