Гості з Прикарпаття і Закарпаття

09.12.2016 о 19:28 | Категорія: Новини

Якщо тобі десь у серці дихає і гріє – то це Україна.

Якщо тобі десь під серцем рухається дитинно – то це Україна.

Якщо тобі із серця тече сльозами і молитвами – це Україна.

Доки ти маєш серце – чутимеш Україну.

Автор цих ніжних поетичних рядків – Тетяна П’янкова, мудра, вродлива й зваблива – такою чарівною Бог задумав і сотворив українську жінку. В її творчому доробку – кілька поетичних збірок та іронічна повість «Кролівна», яка за відгуками перших  читачів, «викликає сльози, сміх, сміх крізь сльози, сльози крізь сміх та змушує замислитися, зупинившись у вирі подій і шаленстві часу».

              13682473_303876539961526_1320134390_o                     ekspres-narechenyi

Вийшла книга у видавництві «Український пріоритет», як і роман «Експрес-наречений», на який наші читачі з нетерпінням чекали від літа, – розповідь про колоритне українське весілля, наповнене непередбачуваними подіями, крутими сюжетними поворотами, скандалами, феєричним гумором та драматичними сльозами, фольклором і лірикою. В ньому нема нічого вигаданого, всі ситуації взяті з життя – стверджує автор, Василь Кузан, весільний тамада з багаторічним стажем, в ліричному арсеналі якого – близько двадцяти збірок поезії та більше сотні пісень, серед виконавців яких – народні артисти України Іван Попович та Степан Гіга. За Василем Кузаном, «поезія – це вищий рівень спілкування».

dsc_0265 dsc_0234

Ці чудові письменники, залюблені в життя і Слово, гості з Прикарпаття і Закарпаття, подарували відвідувачам нашої книгозбірні теплий настрій, світлі почуття, натхнення, усмішку, радість зустрічі з прекрасним. А привіз їх до нас поет і книговидавець із Луцька Микола Мартинюк.

Коментарі закриті.