Подяка бібліотеці

22.01.2016 о 15:22 | Категорія: Вітання, Новини

11 січня 2016 р в м.Тернополі Президент України вручив високі нагороди славним воїнам 44 окремої артилерійської бригади, яка прославила себе під час бойових дій на східному фронті, стримуючи російського агресора від просування в глиб української території.

300_190_550ffa85a5efbВ числі нагороджених орденом Богдана Хмельницького Ш ступеня – ковельчанин Володимир Майданюк, який під час нещодавньої дводенної відпустки до рідного міста відвідав колектив Ковельської центральної районної бібліотеки. Володимир Майданюк та його батько-волонтер Андрій Майданюк подякували колективу бібліотеки за постійну допомогу бригаді. На потреби артилеристів бібліотека організовувала плетіння маскувальних сіток, пошиття сигнальних прапорців та чохлів до них, збирала і продовжує збирати грошову та речову допомогу.

Володимир розповів, що мають тепер хороше речове і харчове забезпечення, але потреба в пальному та в запчастинах для машин ще існує. Отже, допомозі небайдужих бійці бригади будуть щиро вдячні.

IMAG2658_1 (Копировать)  IMAG2894 (Копировать)

Підрозділи 44 бригади брали участь у боях поблизу населених пунктів Червоний партизан, Озерянівка, Зелепівка, Артемове, Новгородське, Дзерджинськ, Зайцеве, Вогнегорськ, Логвинове, Горлівка. Високий рівень роботи української артилерії славні воїни 44-ої довели під час Дебальцевської операції та боїв за Донецький аеропорт. У бригаді є неперевершені герої, солдати, сержанти, офіцери, в особистому заліку яких по кілька десятків знищених бойовиків або до шести підбитих російських танків.

майданюк (Копировать)

Коментарі закриті.