Феномен Шевченка

08.03.2024 о 11:36 | Категорія: Новини

«…І мене в сім’ї великій,В сім’ї вольній, новій Не забудьте пом’янути Незлим тихим словом…»  (с)  Т. Г. Шевченко

Щорічно 9 березня Україна святкує день народження Тараса Григоровича Шевченка – поета прозаїка, мислителя, живописця, графіка, громадського діяча, справжнього пророка.

Тарас Шевченко – безперечний символ України. Але що саме зробило звичайну людину – ідолом та найвідомішим українцем за всю нашу багатовікову історію? І яким він насправді був у житті? Про феномен Шевченка сьогодні розкаже Акім Галімов в проекті «Реальна історія».

ДИВИТИСЯ ВІДЕО

hqdefault

Довідково: У проекті “Реальна історія” Акім Галімов створює невеликі відео на важливі історичні теми, якими спекулює росія. Ми хочемо, щоб ви знали правду про підписані Хмельницьким угоди з росією. Про те, як росія анексувала і штучно насаджувала російську політику на українських територіях. Про безпощадність каральної системи російської імперії та СРСР. Що пов’язує Україну та Крим. Ви маєте почути правду, щоб більше ніколи не піддаватися на маніпуляції кремля. Окрім того, саме час розказати українцям справжні історії її героїв. Бандера, Чорновіл, Плахотнюк – ці та інші люди віддали своє життя за незалежну вільну Україну. Ми маємо знати реальні історичні факти, щоб правильно розуміти все, що відбувається сьогодні. Всі факти перевіряють професійні історики.

Коментарі закриті.