Минають 10-ті роковини від початку збройної агресії росії на території України, з яких вже 2 роки – повномасштабного вторгнення.

24.02.2024 о 09:00 | Категорія: Новини
🎬 Про увесь спектр почуттів – у відео. Епізоди:
⚫ Ми жили, кохали, мріяли про майбутнє і мали безліч планів на життя. Частина нації підсвідомо розуміла, хто ворог і що прийде час відстоювати незалежність. Їх ми показуємо у перших кадрах відео. Саме тому хлопці вже у військовій формі.
⚫ Ворог підступно напав. Ми завдячуємо усім героям, які пішли боронити своїх дітей, дружин, матерів, власні ідеї та принципи…
⚫ Клята війна. Бій з ворогом. Ракети. Катування мирних людей. Наші воїни- титани. Нищення окупантів. Смерть. Смерті..Тисячі…
⚫ Тому повертаються не усі чоловіки-воїни… Розділяємо біль тих, чиї близькі загинули на війні. Вічна пам’ять і Слава Героям!
♥️ Від усього серця бажаємо, щоб усі захисники та захисниці повернулися додому ЖИВИМИ.
💙💛 Закликаємо усіх наближати нашу ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ: вивчати та вдосконалювати українську мову, споживати виключно український культурний продукт: музику. пісні, фільми, книги. Волонтерити або підтримувати ЗСУ донатами.
🇺🇦 Слава Україні! Героям Слава!
🎬 У відео знялися:
💙 ліцеїсти Волинський військовий ліцей імені Героїв Небесної Сотні (Авдєєв Андрій, Головій Олександр, Іщик Андрій, Герасименко Михайло, Примаченко Денис, Євсєєв Павло та Кравчук Максим)
Дякуємо 💓 Анастасії Боснюк Anastasya Bosnuk, бібліотекарці ліцею, за реалізацію ідеї.
💛 дівчата з числа активної молоді міста: Мостика Анна, Базильчук Анна, Тітчук Анна, Чорнобай Альбіна, Сохацька Діана, Дранковська Катерина та Ангеліна Махнюк – методистка Публічної КЗ “Публічна бібліотека” Ковельської територіальної громади.
💓 Щиро дякуємо відеографу Тетяні Рябко. Своїм чудовим баченням кадру Ви допомогли передати задум!
💓 Також вдячні НД “Просвіта” за використання сцени для зйомки.
 

Коментарі закриті.