«Їх мрія – вільна Україна»

18.02.2022 о 17:43 | Категорія: Новини

Година пам’яті Героїв Небесної сотні, яка пройшла в бібліотеці, повернула присутніх на лютневий Майдан 2014 року, де горіла під ногами земля, лиховісно свистіли снайперські кулі і сіяли смерть.

20220218_150912

У кожному українському серці триває жалоба за лицарями, які загинули, захищаючи Україну від кривавої диктатури 2014 року. У боротьбі за наше майбутнє загинули наші сучасники, наші ровесники, найкращі з-поміж нас. Ті, для кого «справедливість», «гідність», «свобода», «Україна» були не просто словами, а сенсом усього життя. Вони були надією країни, сповнені мрій, планів, ідей – як зробити її кращою. Спочатку вони вимагали права вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів – це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, але не здавались…

В ті чорні для нас дні народилася нова незалежна нація. Із нашої історії знаємо: задля великої мети кров проливається недаремно. Через це ми – народ, якого правди сила ніким звойована ще не була. І не буде. Майдан довів, що сплюндрувати нашу душу нікому не вдасться: на її захист стала Небесна Сотня.

Герої завжди будуть з нами.

Слава Україні!

 

 

 

Коментарі закриті.