Ювілей: 16 липня Володимиру Шовкошитному – 65 років!

14.07.2021 о 10:55 | Категорія: Некатегоризовано

Зустрічі з цим неординарним чоловіком – українським поетом, істориком, прозаїком, публіцистом, громадським та державним діячем Володимиром Федоровичем Шовкошитним, завжди бажані  та цікаві нашій читацькій аудиторії. Вже кілька разів мали приємність спілкуватись із паном Володимиром в нашій бібліотеці і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

IMAG3323

Митця, що  майстерно володіє пером, чудову людину вітаємо з днем народження! Бажаємо  невичерпного потоку натхнення і невгамовної спраги створювати нові приголомшливі твори. Хай живеться щасливо та гарно, хай працюється легко,  із задоволенням!

hp4

Володимир Шовкошитний один з тих українців, які завжди на вістрі історії України, живуть та творять заради майбутнього нації та народу. Його життя сповнене надзвичайних подій, що співпадають по значенню з основними віхами в житті України: керівник групи ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, організатор і учасник перепоховання борців за волю України Василя Стуса, Олекси Тихого, Юрія Литвина, народний депутат України першого скликання. Він – співавтор Декларації про Суверенітет України, Акту проголошення незалежності України та Конституції України.

На сьогодні, як керівник видавництва «Український приорітет», Володимир Федорович робить дуже важливу справу: торує шлях до читача для багатьох відомих і початкуючих авторів, презентує нові книги на зустрічах з читачами у бібліотеках. 

Престижне київське видавництво «Український пріоритет» видає книги прози, поезії, публіцистики, наукової літератури. Серед авторів сім лауреатів Шевченківської премії та сім номінантів на неї. Письменники «Українського пріоритету» представляють всю Україну від Ужгорода до Каховки, від Чернігова до Одеси, від Львова до Харкова. Також у видавництві друкуються автори з Канади, США, Іспанії та Швеції. 

Відділ комп’ютерних бібліотечних технологій представляє користувачам відео-презентацію нових книг Володимира Шовкошитного:

 

 
До уваги читачів –  тематична розкладка книг  у відділі абонементу.

0-02-04-2f4fe79c7e29aafde37673b2110f90c4610370956e2015c2cd5d0bbea62632c8_27077d4eb8d0746a

Коментарі закриті.