Вітаємо колег!

10.06.2020 о 11:53 | Категорія: Вітання

10 червня – 80 років від дня створення Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки  імені Олени Пчілки.

logoГоловна бібліотека Волині відлік своєї історії відраховує з 10 червня 1940 року – дати прийняття Волинським облвиконкомом постанови №42 про організацію музеїв і бібліотек в області. У документі зазначена перша адреса книгозбірні – вул. Сталіна, 91. Цим же документом було засновано обласну бібліотеку для дітей, міські бібліотеки з відділами дитячої літератури у містах Володимирі-Волинському, Горохові, Ковелі, Любомлі. 

Історична двідка про створення ВОУНБ

Сайт ВОУНБ  (натисніть активні посилання для переходу)

Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека – це особливий простір, КНИЖКОВА планета, де користувачам завжди цікаво та комфортно. Це місце, де вже  80 років  навчають любити найбільший скарб – КНИГУ. Волинь пишається такою бібліотекою, усіма її здобутками та відданими працівниками.

Висловлюємо колективу ВОУНБ шану і повагу, високо цінуємо нашу співпрацю, з нагоди ювілею бажаємо БІБЛІОТЕЦІ процвітання, а КОЛЕГАМ – сил, наснаги та усіх необхідних ресурсів для реалізації задуманих проєктів, оптимізму і невичерпної енергії, міцного здоров’я, щастя і добра!

ВОУНБ_80_на сайт

 

 

Коментарі закриті.