Новини від BookForum

03.06.2020 о 16:33 | Категорія: Новини

Розкажемо вам про онлайн-читання з Оксаною Забужко, ділимось есеєм Сергія Плохія та інформацією про те, як виграти торбу книжок взамін на прочитаний вірш.

slajder_knyzhkovyj-veresen

«Літкур’єр» повертається!

Вже 4 червня ви зможете побачитись з Оксаною Забужко. Письменниця проведе першу презентацію нової книги «Планета Полин», яка щойно вийшла друком у видавництві Видавництво “Комора”. У четвер о 20:30 на сторінці Форум Видавців в мережі Фейсбук авторка розповість більше про концепцію та композицію книги, зачитає уривки та відповість на запитання глядачів.

__________________________________

У вересні відбудеться перше нагородження переможців Українсько-єврейської літературної премії «Зустріч»™, заснованої канадською доброчинною організацією «Українсько-єврейська зустріч» у співпраці з ГО «Форум видавців». Ділимось з вами есеєм Сергія Плохія, історика і члена Ради директорів UJE, у якому він розмірковує про динаміку українсько-єврейських стосунків та вплив премії на спільну культурну й літературну спадщину.

Читати есей

____________________________________

Нагадуємо, що триває конкурс #Вірш_у_кадрі, переможець або переможниця якого отримає брендовану футболку і торбу книжок від «Форуму видавців». Тема конкурсу: «Кохання», учасниками можуть стати особи, віком від 18 до 102 років.

Зареєструватись на участь у конкурсі можна з 27 травня по 12 червня 2020 року за посиланням: cutt.ly/UyPK5kV. Більше деталей читайте на сайті bookforum.ua.

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА ЧИТАЙТЕ КНИЖКИ!

knygy

Коментарі закриті.