Розпочалося навчання з цифрової грамотності за проєктом “Дія. Цифрова освіта”

12.02.2020 о 13:23 | Категорія: Оголошення

30

В Ковельській центральній районній бібліотеці розпочалось навчання для бібліотекарів та користувачів з цифрової грамотності за проєктом  “Дія. Цифрова освіта”. 

Всі зацікавлені особи можуть пройти онлайн-курс безкоштовно в дні роботи бібліотеки.

Працівники Інтернет-центру бібліотеки проводять консультації щодо реєстрації та дотримання умов навчання на онлайн-платформі за посиланням: http//osvita.diia.gov.ua/.

IMG_20200212_122843070_HDR

 ДОВІДКОВО:

21 січня 2020 року Міністерством цифрової трансформації України запущено національну онлайн-платформу з цифрової грамотності, яка в мережі інтернет доступна за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

IMG_site22

Українська бібліотечна асоціація 11 січня 2020 року оголосила про співпрацю з Міністерством у сприянні розвитку цифрової грамотності, підписавши відповідний Меморандум. Таким чином, близько 6 000 бібліотек по всій країні долучаться до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі» та популяризуватимуть інформацію про проєкт «Дія. Цифрова освіта». Ці ж бібліотеки стануть першими хабами проєкту і нададуть всім охочим доступ до безкоштовного навчання на онлайн-платформі з цифрової грамотності.

Слідкуйте за інформаційними матеріалами в нашій  установі  та на онлайн-ресурсах бібліотеки (натисніть: наш сайт, сторінка в мережі Facebook).

Ковельська ЦРБ – сучасна комп’ютеризована бібліотека (має 7 робочих ПК в Інтернет-центрі та читальній залі). Це забезпечує громадянам комфортні можливості проходження навчання на онлайн-платформі у зручний час.

 

Завжди раді бачити Вас у залах бібліотеки!

Коментарі закриті.