Любов до книги народжується в дитинстві

12.04.2019 о 18:29 | Категорія: Новини

Теплим, радісним спогадом вже стала зустріч ковельчан з нашими гостями, письменниками з Луцька – Ніною Горик, Миколою Мартинюком – та Києва – Оксаною Кротюк, яка виявилася також волинянкою.

4 IMG_20190411_122319_HDR

Пані Оксана, дитяча письменниця, редактор журналу «Малятко», повернула нас на часинку в дитинство. Спілкування автора і юних читачів проілюструвало давню істину: достукатись до дитячих сердець, відкрити їх може тільки той, хто їх розуміє  і щиро любить.

Усмішку, доброту, дитячу безпосередність випромінювали твори письменниці в чудовому виконанні учнів 4-го класу школи № 3 (класний керівник – Наталія Климівна Курач).

5 6

Щирі, веселі, повчальні віршики та забавлянки припали до душі не тільки дітям, а й дорослим: вчителям-початківцям, вихователям садочків, шкільним бібліотекарям, які використають барвисті і мудрі книжечки у своїй педагогічній діяльності.

Ліричного настрою та родинного затишку додали нашому святу пісні – колискова, «Погожою дниною над Україною» (на слова Ніни Горик) та народна «Нема цвіту від калини» у виконанні юних артистів школи № 3 та співочого дуету «Перевесло».

              2                    3

Зустріч завершилась, а розходитись не хотілось. Кожен поспішав придбати книжечку,  хтось – собі, хтось – на подарунок, дітям, онукам.  Діти бігли обійняти пані Оксану, сфотографуватися, взяти автограф на пам’ять. А дорослі ділилися враженням і думками: ось така література прищеплює любов до читання, до книги, до рідного слова, а головне – любов до світу, до всього живого.

20190411_134351 - копия IMG_20190411_133906_HDR

Коментарі закриті.