День безпечного Інтернету

05.02.2019 о 10:22 | Категорія: Новини

“Ті ж самі права, які людина має в офлайновому середовищі, повинні також захищатися в онлайновому середовищі.”

Резолюція 32-й сесії Ради ООН з прав людини

«Заохочення, захист і здійснення прав людини в Інтернеті»

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”(слоган вирішили використовувати й для наступних років).

Логотип до Дня безпечного Інтернету 3 копії Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Інтернет-центр Ковельської центральної районної бібліотеки також зареєстрував свою підтримку Дню безпечного інтернету та має отримати відкритий цифровий бейдж «Організатор_ка заходу до Дня безпечного Інтернету 2019» (долучитись можна за посиланням: https://bit.ly/2OAHJXB).

У відділі комп’ютерних бібліотечних технологій організовано інформаційну полицю “Мережева етика та безпека” в рамках постійнодіючої книжкової виставки “Що може Інтернет”

IMG_20190205_123033 (Копировать)Для відвідувачів Інтернет-центру проводять сьогодні  експрес-уроки “Основні “заповіді” мережевої моралі”  та дарують  однойменний  буклет (розробка відділу).  На фото: учениця гімназії Соломія Купрійчук знайомиться з матеріалами тематичної виставки.  

IMG_20190205_122915 (Копировать)Створіть  і свою обіцянку щодо безпечного користування Інтернетом для 2019 року та беріть участь у #saferinternetchallenge!

Дізнайтеся більше про День безпечного Інтернету на www.saferinternetday.org, зокрема інформацію про заходи в Україні: https://www.saferinternetday.org/web/ukraine/sid

День безпечного Інтернету в Україні у Фейсбуці: https://www.facebook.com/UkraineSID

Також  слідкуйте за хештегами  #SID2019 та  #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

Коментарі закриті.