В Україні пройде Місяць добра: створіть свою Карту добрих справ

13.11.2018 о 13:37 | Категорія: Новини

27 листопада Україна вперше долучиться до всесвітнього благодійного руху #ЩедрийВівторок. Це день добрих справ, коли кожен може допомогти тим, кому це потрібно. Робитимуть добрі справи не лише дорослі — в усьому світі діти долучаються до благодійності.

Важливо змалечку привчати дітей до допомоги іншим, тому що тільки так вони стануть чуйними, небайдужими до чужих проблем дорослими.

Благодійний фонд «Таблеточки» пропонує школярам у Щедрий Вівторок створити карту добрих справ на наступні 30 днів. Така карта заохотить дітей до благодійності й покаже, що допомагати іншим — це просто і приємно.

12345Як працювати з картою?

На аркуші формату А4 є місце для 30 добрих справ. 10 ідей вже вписані у квадратики, разом із батьками діти вигадують і записують ще 20.

Протягом наступних 30 днів діти виконують ці справи й відмічають на карті вже зроблене.

Старшокласники, які мають профілі в соціальних мережах, можуть викладати фото своїх карт і розповідати про ініціативу з хештегом #МійМісяцьДобра.

Одним із пунктів, які пропонує фонд, є листівка з добрими словами для дітей, які зараз в лікарні. Можна написати, наприклад: «Усміхнись», «Бажаю тобі гарного дня!», «Не забувай мріяти».

Такі листівки можна надіслати до фонду, і співробітники передадуть їх до дитячих онковідділень (Нова пошта, Київ, відділення 31, БФ Таблеточки, +38 067 464 87 74, представник Ревега Ганна Олександрівна).

Завантажити карту для друку можна за посиланнями:

для 1–4 класів

для 5–11 класів

Приєднуйтесь і залучайте дітей до добрих справ!

Коментарі закриті.