ХАБ цифрової освіти в бібліотеці

26.01.2023 о 18:58 | Категорія: Новини

Сьогодні хаби цифрової освіти – це бібліотечний простір, куди може завітати кожен громадянин та безкоштовно отримати доступ до платформи «Дія. Цифрова освіта», щоб пройти навчання з цифрової грамотності, отримати консультації й допомогу з боку працівників. 

26 січня в читальній залі бібліотеки ми провели урок з цифрової грамотності  для  групи студентів медичного коледжу. Молоді люди практично познайомились із сайтом Дія. Цифрова освіта та серед переліку безкоштовних освітніх серіалів обирали потрібні для особистого вдосконалення.

11

22

Команда проєкту “Дія.Цифрова освіта” хоче, щоб кожен українець комфортно проживав у країні. Був конкурентоспроможним на ринку праці. Вдосконалював себе щодня. Вирішував особисті потреби. Для цього надається вільний доступ кожному громадянину до навчання цифрової грамотності. Ви зможете ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку.

333

 Запрошуємо своїх користувачів та жителів міста завітати до бібліотеки та безкоштовно пройти навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», виконати тест “Цифрограм” та отримати іменний сертифікат рівня цифрової грамотності.

ДОВІДКОВО: Хаб — центральна частина чогось, вузлове перехрещення. Походження: від англ. hub − ступиця, центр.  Українські відповідники: осередок, центр діяльності, вузол.  Це — бібліотеки, школи, університети, компанії і приватний сектор, IT-організації, ЦНАПи, громадські організації. Зараз в  мережі 6000+ хабів. Перелік комп’ютеризованих бібліотек можна знайти тут.

 

 

Коментарі закриті.