Бажаємо книжкового нового року!

31.12.2019 о 13:03 | Категорія: Вітання

2020_вітання Зовсім скоро всіх нас об’єднає особливе і довгоочікуване новорічне свято. Передсвяткові клопоти, метушня додають особливого задоволення! Попереду –  безліч сюрпризів, хвилювань і зустрічей.

А для багатьох людей найбажанішою була і буде зустріч із книгою.

Її можна прихопити з собою в дорогу, якщо  плануєте на Новий рік відправитися в подорож. А якщо  залишаєтеся вдома, то з книгою в руках можна провести не один чудовий зимовий вечір. Адже саме книга з новорічним сюжетом, навіть без наявності снігу за вікном, допоможе відчути атмосферу неповторних зимових свят!

Новорічні книги для дорослих:

1. «Кіт на Різдво», автор Клівленд Еморі

А ви знаєте, що коти вміють розмовляти? Кожен рядок цієї книги проникнутий ніжністю і любов’ю до розумного і муркотливого домашнього улюбленця.

booktree2. «Різдвяні канікули», автор Сомерсет Моем

Як завжди, блискучий майстер інтриги і психології Сомерсет Моем поведе читача по цікавим життєвим історіям своїх героїв: руської княжни,  молодого англійця та багатьох інших книжкових персонажів…

3. «Північне сяйво», автор Нора Робертс

Захопливий детектив. Маленьке і тихе містечко на Алясці схвильоване серією таємничих вбивств, які розслідує новий шеф поліції…

* * *  * * * * * * * * * * * *

А ще – зазирніть у розділ  “Нові книги” на нашому сайті.  Щомісяця він поповнюється списком книжкових новинок з фотографіями. Оберіть  собі книгу для затишного домашнього читання на свята!

Книжкового нового 2020 року!

Коментарі закриті.